Portioner: 4
Kolhydrater per portion: 15g
Köttbullar:
1 gul lök
500 g köttfärs
1 tsk salt
2 ägg
2 krm svartpeppar
Smör att steka i
1. Skala och hacka löken. Bryn den I smör I en stekpanna.
2. Blanda köttfärs med lök och övriga ingredienser.
3. Rulla köttbullar i önskad storlek med blöta händer.
4. Stek i omgångar i smör.
Vitkål:
800 g vitkål
Smör
4 dl grädde
1 tsk salt
1 krm muskotnöt
1. Strimla kålen och bryn den snabbt I smör I en stekgryta eller stor stekpanna.
2. Tillsätt grädde och salt och låt koka tills grädden kokat in i kålen. Ca 20-30 minuter.
3. Tillsätt muskotnöt och servera.
Kommentarer
Skicka en kommentar